Du er landet på Afdækningspap.dk, det helt rigtige sted at finde afdækningsplade. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle afdækningsplade tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: exodraft Afdækningsplade til muret skorsten

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Pejsen.com.

Her kan “exodraft Afdækningsplade til muret skorsten” fås til 225,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Exodraft afdækningsplade til muret skorsten Afdækningsplade til muret korten for afdækning af mineraluldsplade til røgsuger. Afdækningspladen findes i 4 modeller som passer til forskellige røgsugertyper. FR1AFD6-001 RSV009, RSV160 FR2AFD6-001…

Se hos Pejsen.com ❯❯

2: exodraft Afdækningsplade til stålskorsten – FR2AFD6

Anden anbefaling har vi fundet hos Pejsen.com, hvor du kan købe exodraft Afdækningsplade til stålskorsten – FR2AFD6 til kun 225,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Passer til røgsugertype: RSV012 RSV200 RS009 RS255 RSHT009…

Se hos Pejsen.com ❯❯

3: exodraft Afdækningsplade til stålskorsten

Næste anbefaling er “exodraft Afdækningsplade til stålskorsten”.

Dagens bedste tilbud på “exodraft Afdækningsplade til stålskorsten” har vi fundet hos Pejsen.com hvor prisen lige nu er 225,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Exodraft afdækningsplade til stålskorsten Afdækningsplade til stålskorten for afdækning af mineraluldsplade til røgsuger.  …

Se hos Pejsen.com ❯❯

4: exodraft Afdækningsplade til stålskorsten – FR4AFD6

Sidste produkt på vores liste er exodraft Afdækningsplade til stålskorsten – FR4AFD6 som vi har fundet til 525,- hos Pejsen.com.

Forhandlerens beskrivelse:
Passer til røgsugertype: RS016, RSV016 RSV315, RSV400 RSV450, RSHT016…

Se hos Pejsen.com ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste afdækningsplade i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse afdækningsplade:

Dyreste Afdækningsplade på listen er Afdækningsplade fra Pejsen.com med en pris på 1039.00. Billigste udvalgte Afdækningsplade er Afdækningsplade til håndtag passer til Liebherr som du kan købe for 49.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 990 kr. – de 4 Afdækningsplade vi har fundet koster i gennemsnit 3994.94 kr.
Ovenstående Afdækningsplade data og priser er hentet fra 3 butikker (Pejsen.com, Quickparts.dk, vvs.dk). Alle Afdækningsplade tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Afdækningsplade guides:

Fandt du ikke det rigtige Afdækningsplade blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Afdækningsplade: